Κάντε κράτηση
Αρχή
Τέλος
Ενήλικες
Παιδιά

Τι κάνουμε

Η συνολική προσέγγιση μας σε θέματα channel management έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην αύξηση της πληρότητας του καταλύματος και στη σημαντική αύξηση των εσόδων. Διαχειριζόμαστε συνολικά όλη τη παρουσία του καταλύματος σας, χρησιμοποιώντας εργαλεία και στρατηγικές μάρκετιγκ, οι οποίες έχουν διερευνηθεί διεξοδικά και δοκιμαστεί αυστηρά - αλλά το πιο σημαντικό - αποδείχθηκε ότι βοηθούν στη μεγιστοποίηση της προβολής σας, στην αύξηση της πληρότητας σας και στη δημιουργία μιας θετικής εμπειρίας διακοπών στους πελάτες σας...

  • ΧΩΡΙΣ πολύπλοκα λογισμικά ή συστήματα διαχείρησης extranets.
  • ΧΩΡΙΣ να "τρέχετε" πίσω από τους πελάτες για την επιβεβαίωση των κρατήσεων σας.
  • ΧΩΡΙΣ να χάνετε έσοδα.
    Τα αναλαμβάνουμε ΟΛΑ για εσάς
abintra
Μακροχρόνιες Μισθώσεις
Μακροχρόνια Μίσθωση Καταλυμάτων / Ξενοδοχείων

Δεν "εκμεταλευόμαστε" ακίνητα αλλά κυρίως ΔΕΝ εκμεταλευόμαστε ανθρώπους. Πιστεύουμε στη συνεργασία, στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και το αμοιβαίο κέρδος. Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε τη μακροχρόνια μίσθωση του καταλύματος σας, με διασφαλισμένες αποδόσεις και σεβασμό πρός το ακίνητο και το πελατολόγιο. Καλέστε μας να αξιολογήσουμε μαζί το ακίνητο σας.
abintra
Συμβόλαια
Σύναψη Συμβολαίων Συνεργασίας. "Κάν' το καλύτερο από πρίν"

Χτίζουμε τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας με συμβόλαια αμοιβαίου κέρδους. Σας βοηθάμε στη σωστή δομή των συμβολαίων με προσθήκες ή αναπροσαρμογές και στην εύρεση νέων συνεργασιών οι οποίες να ταιριάζουν με το κατάλυμα σας. Η μακροχρόνια εμπειρία μας σε συμβόλαια αποδίδουν το μέγιστο για το ξενοδοχείο σας, χωρίς να χρειαστούν επιπλέον κοστοβόρες κατασκευαστικές αναβαθμίσεις.
abintra
Διαχείριση Εσόδου
Διαχείριση Εσόδου Καταλύματος / Ξενοδοχείου. "Εφαρμόστε το καλύτερο για την επιχείρηση"

Η διαδικασία διαχείρησης εσόδου είναι το κλειδί για τον έλεγχο των τιμών δωματίων και της διαθεσιμότητας για τη μεγιστοποίηση του κέρδους. Παρακολουθούμε τη ζήτηση της αγοράς εφαρμόζοντας συστήματα, αναφορές και εργαλεία, και σε συνεργασία της ομάδας μας με τη δική σας ομάδα πωλήσεων, προλαμβάνουμε και δημιουργούμε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.
abintra
E Commerce
E Commerce Ξενοδοχείων. "Δοκιμάστε........μη φοβάστε την αποτυχία"

Συνδεθείτε με τη "νεα εποχή", ανοίξτε τις πωλήσεις του ξενοδοχείου σας σε νεο πελατολόγιο και δικτυώστε τις τιμές σας και τη διαθεσιμότητα σας με ισοτιμία σε όλο το κόσμο. Το ξενοδοχειακό E commerce αποτελεί μέρος της νεας ψηφιακής εποχής.
ESPA
ESPA