Κάντε κράτηση
Αρχή
Τέλος
Ενήλικες
Παιδιά

Ποιοι είμαστε

Με έδρα τη Χαλκιδική και έτος ίδρυσης τον Οκτώβριο του 2014, η ab intra είναι μια σχετικά νεα εταιρεία διαχείρησης και συμβουλευτικής ξενοδοχείων, με στελέχη τα οποία έχουν μακρά ιστορία δημιουργίας υπεραξίας σε τουριστικές επιχειρήσεις. Πρώην διευθυντές της TUI και του ekies all senses resort, η ομάδα μας διαχειρίστηκε τα περασμένα χρόνια τουριστικές επιχειρήσεις και καταλύματα, δημιουργώντας αξία και πλούτο για αυτές για τουλάχιστον τρεις δεκαετίες.

Με επικεφαλής τον Ευάγγελο Μαντζόλη και τον Πέτρο Μαυρουδή, με 30χρονη εμπειρία στα ξενοδοχειακά συμβολαία και 20χρονη εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις ξενοδοχείων, η ab intra προσφέρει τεχνογνωσία για την εισαγωγή νέων καταλυμάτων στη τουριστική αγορά, ή την επανατοποθέτηση τους. Ταυτόχρονα δημιουργεί υπεραξία σε κάθε ξενοδοχείο που διαχειρίζεται, συνδυάζοντας τη πωλησιακή κουλτούρα με γνώμονα τις πωλήσεις, με μια αποδεδειγμένη ικανότητα τα ξενοδοχεία να καταγράφουν αύξηση στο απευθείας μερίδιο της αγοράς και να διαχειρίζονται, με κέντρο την ιστοσελίδα τους, το περιθώριο κέρδους τους. Τα εξελιγμένα εργαλεία, οι πρακτικές και τα συστήματα που εφαρμόζονται συμβάλουν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία της επιχείρησης, ενώ ο ιδιοκτήτης παραμένει το κέντρο των αποφάσεων με βάση το τι είναι καλύτερο για την επιχείρηση του.

AB INTRA - Ξεχωριστή κουλτούρα και αρχές
Το σημαντικότερο είναι η κουλτούρα και οι αρχές της ab intra, διότι προσφέρουν έναν νέο καινούργιο τρόπο συνεργασίας με μια ξενοδοχειακή εταιρεία διαχείρισης, όχι ως παραδοσιακό συμβαλλόμενο μέρος αλλά ως συνεργάτης.
ESPA
ESPA