Κάντε κράτηση
Αρχή
Τέλος
Ενήλικες
Παιδιά

Βιογραφικά

abintra
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΞΙΩΜΑ:
Κάντο καλύτερο από πρίν

Πέτρος Μαυρουδής
Συν-ιδρυτής

Η ανάλυση του ηλεκτρονικού εμπορίου των ξενοδοχείων είναι ο βασικός άξονας υπηρεσιών της AB INTRA Tourism & Hospitality, και ο Πέτρος Μαυρουδής είναι ο βασικός αναλυτής ξενοδοχειακών δεδομένων της AB INTRA Tourism & Hospitality.
Εξαιρετικός χρήστης των υπολογιστικών φύλλων Excel και των ηλεκτρονικών συστημάτων κρατήσεων WebHotelier και Primal Res channel manager, ο Πέτρος είναι ιδρυτικό μέλος της AB INTRA Tourism & Hospitality
Του αρέσει να ξεκινά από ένα λευκό φύλλο χαρτί και μαζί με την ομάδα να μεταμορφώνουν την ιδέα σε πραγματικότητα.
Του αρέσει επίσης η αφοσίωση της AB INTRA Tourism & Hospitality στα σύγχρονα εργαλεία και στη τεχνολογία, και σε "αντάλλαγμα" προκαλεί τους συνεργάτες του να βελτιώνουν τις υπηρεσίες τους και να αναζητούν τρόπους να τις βελτιώνουν.

Ο Πέτρος έχει οικογένεια και ο πρωταρχικός και πιο σημαντικός στόχος του είναι να είναι όσο το δυνατόν καλύτερος πατέρας και σύζυγος. Του αρέσει να δίνει στον γιό του ευχάριστες αναμνήσεις μέσα από περιπέτειες και εμπειρίες τις οποίες μοιράζονται μαζί

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ
• AB INTRA Hospitality (Present)
• ekies all senses resort Halkidiki
• Sani Asterias Suites
• Hyatt Regency Hotel Thessaloniki

abintra
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΑΞΙΩΜΑ:
Δοκιμάστε... μη φοβάστε την αποτυχία

Ευάγγελος Μαντζόλης
Συν-ιδρυτής

Διάφοροι λόγοι προσέλκυσαν τον Βαγγέλη όταν σκέφτηκε να ιδρύσει στην AB INTRA Hospitality. Ένας ήταν η ευκαιρία να δημιουργήσει την AB INTRA Hospitality. Ένας άλλος λόγος ήταν επειδή πιστεύει ότι οι εταιρείες με ισχυρή και ενεργή φιλοσοφία είναι οι πιο επιτυχημένες. Δεν είναι το πώς δουλεύουμε, είναι το πώς ζούμε.
Ο Βαγγέλης μεγάλωσε σε ένα χωριό στα βουνά της Πιερίας και προέρχεται από μια οικογένεια που πιστεύει στη σκληρή δουλειά, στην ηγεσία και στην συμμετοχή των πολιτών. Κατά τη γνώμη του, η σκληρή δουλειά πάντα ανταμοίβεται και καμία δουλειά δεν ολοκληρώνεται εντελώς ποτέ. Ο Βαγγέλης έδειξε τις ηγετικές ικανότητές του από νεαρή ηλικία. Στην ηλικία των 17 ετών, προήχθη ως αρχηγός στη ποδοσφαιρική ομάδα στην οποία συμμετείχε και ήταν υπεύθυνος για την ηγεσία 22 παικτών. Του αρέσουν οι προκλήσεις.Είναι ένας δια βίου μαθητής, μια ανάγκη που ικανοποιείται εύκολα στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της φιλοξενίας και του ταξιδιού.
Ο Βαγγέλης ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του ακολουθώντας τα υπαίθρια πάθη του: Ποδηλασία βουνού, πεζοπορία, παίζοντας ποδόσφαιρο και επίσης να ακούει μουσική (αγαπημένο ραδιοφωνικό κανάλι του είναι το Martini in the morning). Είναι ένας περήφανος πατέρας ενός υπέροχου γιου που τον προκαλεί και τον εμπνέει να κάνει τον κόσμο καλύτερο. Ο χρόνος εργασίας στο αγρόκτημα με τον μπαμπά του αλλά και στο οινοποιείο, του δίδαξε πολλά και σημαντικά δια βίου μαθήματα. Ένα από αυτά είναι: "Κάνε τα πάντα με ευγνωμοσύνη και ταπεινοφροσύνη". Η αγαπημένη του αρχή είναι "να οδηγείς τους άλλους με το παράδειγμα σου" και "να κάνεις όσα υπόσχεσαι".
Σύμφωνα με τον Βαγγέλη, "αυτή είναι η πιο σημαντική αρχή επειδή αποτελεί τον πυρήνα του ποιος Είναι προσωπικά και επαγγελματικά"

ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ
• AB INTRA Hospitality, 2014 - Present
• Possidi Holidays 2014-2015
• Winery C. Papagianni 2013-2014
• TUI Hellas 2000-2013

ESPA
ESPA